www. vanzarialba.ro

apartamente de inchiriat in zona Ampoi 1, Alba Iulia

Alege-ti oferta imobiliara potrivita din mutitudinea de apartamente de inchiriat in zona Ampoi 1, Alba Iulia din Alba, Alba Iulia, folosind Filtrul Avansat cu preturi si zone. Verificati intotdeauna disponibilitatea ofertelor si contactati unul dintre agentii nostri de vanzari pentru a stabili o vizionare.


ZONE top Alba Iulia: CETATE, Centru, Stadion, Tolstoi, Alba-Micesti, Sub Stadion, Ampoi 3, Micesti, Orizont


Am găsit pentru tine 2 oferte cu apartamente de inchiriat in zona Ampoi 1, Alba Iulia


Inchiriat
3 camere de inchiriat in Alba Iulia Ampoi 1 etaj 1 250 euro mobilat utilat complet

Închiriere

ID: 1555
Oferta finalizata
  • Camere 3
  • Bai1 bai
  • suprafata 84 m2

Alba Iulia, Ampoi 1, Parter

Apartament 3 camere

Inchiriat
Apartament 2 camere decomandat de inchiriat  Alba Iulia Ampoi 1 mobilat si utilat

Închiriere

ID: 7406
Oferta finalizata
  • Camere 2
  • Bai1 bai
  • suprafata 60 m2

Alba Iulia, Ampoi 1, Etaj 7

Apartamente cu 2 camere

Indiferent de tipul de imobil de vanzare sau de inchiriat pe care il cauti in Alba Iulia sau in orice alta zona din apropiere, , alegerea unei apartamente de inchiriat in zona Ampoi 1, Alba Iulia ar trebui sa se faca intotdeauna in functie de cateva elemente esentiale pentru selectie, respectiv locatie, facilitati, vechime, suprafata utila si construita (desfasurata), vechimea si calitatea finisajelor si pretul. toate sunt criterii de selectie esentiale in acest proces, insa concomitent se poate tine cont si de alte detalii legate strict de aspectul, starea si posibilitatile de personalizare ale imobilului dupa gustul clientului.


Este foarte important! Un agent imobiliar profesionist stie sa-ti aleaga imobilu potrivit cerintelor tale din portofoliul agentiei si multitudinea de oferte din piata din diferite zone ale orasului Alba Iulia, iti arata avantajele si dezavantajele proprietatii, te sustine si ajuta sa-ti negociezi oferta, te consiliaza si ajuta in pregatirea documentatiei pentru perfectarea si finalizarea tranzactiei, iar tu te vei bucura de noua ta achizitie. Agentul imobiliar este partenerul de nadejde in tot procesul de identificare al unui imobil adaptat nevoilor tale. El poate identifica rapid si eficient un imobil in functie de exigentele impuse de catre un client, astfel ca o colaborare cu o agentie imobiliara din Alba Iulia cu agenti imobiliari profesionisti este cea mai buna alegere pentru tine.


De vânzare: 1617 oferte.

De închiriat: 521 oferte.

Apartamente de vânzare în cele mai căutate zone:

Apartamente de închiriat în cele mai căutate zone: