www. vanzarialba.ro

birouri de vanzare

Alege-ti oferta imobiliara potrivita din mutitudinea de birouri de vanzare din Alba, , folosind Filtrul Avansat cu preturi si zone. Verificati intotdeauna disponibilitatea ofertelor si contactati unul dintre agentii nostri de vanzari pentru a stabili o vizionare.


ZONE top Alba Iulia: CETATE, Centru, Stadion, Tolstoi, Alba-Micesti, Sub Stadion, Ampoi 3, Micesti, Orizont


Am găsit pentru tine 5 oferte cu birouri de vanzare


OFERTA NOUA
Spatiu comercial de vanzare in Alba Iulia Zona Cetate

Vânzare

ID: 7570
120.000 €
  • Camere 2
  • Bai1 bai
  • suprafata 58 m2

Alba Iulia, CETATE, Parter

Birouri

Special
Spatiu comercial si Birouri de vanzare Alba Iulia Zona Cetate Closca

Vânzare

ID: 4849
Vandut
OCAZIE ! SPATIU de Birou / Comercial NOU 80 mp in Alba Zona Ultracentral finisat la cheie

Vânzare

ID: 5869
Vandut
Cladire  cu Birouri si Apartamente

Vânzare

ID: 4180
Oferta finalizata
  • Camere 5
  • Bai2 bai
  • suprafata 400 m2

Alba Iulia, Ampoi 3, Parter

Birouri

Vandut
no_image.jpg

Vânzare

ID: 394
Oferta finalizata
  • Camere 4
  • Bai2 bai
  • suprafata 145 m2

Alba Iulia, Centru, Parter

Birouri

Indiferent de tipul de imobil de vanzare sau de inchiriat pe care il cauti in Alba Iulia sau in orice alta zona din apropiere, , alegerea unei birouri de vanzare ar trebui sa se faca intotdeauna in functie de cateva elemente esentiale pentru selectie, respectiv locatie, facilitati, vechime, suprafata utila si construita (desfasurata), vechimea si calitatea finisajelor si pretul. toate sunt criterii de selectie esentiale in acest proces, insa concomitent se poate tine cont si de alte detalii legate strict de aspectul, starea si posibilitatile de personalizare ale imobilului dupa gustul clientului.


Este foarte important! Un agent imobiliar profesionist stie sa-ti aleaga imobilu potrivit cerintelor tale din portofoliul agentiei si multitudinea de oferte din piata din diferite zone ale orasului Alba Iulia, iti arata avantajele si dezavantajele proprietatii, te sustine si ajuta sa-ti negociezi oferta, te consiliaza si ajuta in pregatirea documentatiei pentru perfectarea si finalizarea tranzactiei, iar tu te vei bucura de noua ta achizitie. Agentul imobiliar este partenerul de nadejde in tot procesul de identificare al unui imobil adaptat nevoilor tale. El poate identifica rapid si eficient un imobil in functie de exigentele impuse de catre un client, astfel ca o colaborare cu o agentie imobiliara din Alba Iulia cu agenti imobiliari profesionisti este cea mai buna alegere pentru tine.


De vânzare: 1617 oferte.

De închiriat: 521 oferte.

Apartamente de vânzare în cele mai căutate zone:

Apartamente de închiriat în cele mai căutate zone: