www. vanzarialba.roServiciul de reprezentare exclusiva se adreseaza proprietarilor care inteleg faptul ca un profesionist va avea mai multe sanse de a tranzactiona cu succes o proprietate.

Reprezentarea Exclusivă este un  mod de lucru mult mai eficient atât pentru prorpietarul care este reprezentat cât si pentru cumpărător, decât modul de lucru „intermedierea imobiliară” când agentul este mediator între părți ce caută doar sa încheie tranzacția.


Sa dovedit că de peste o sută de ani acest mod de lucru funcţionează în America de Nord iar multe alte Ţări din Europa au început să adopte Reprezentarea Exclusivă pentru că este modul cel mai corect şi etic în care putem cu adevărat reprezenta interesele vânzătorului sau a cumpărătorului, iar serviciile noastre sunt exclusiv dedicate și focusate acelei tranzacţii.


 Reprezentarea exclusiva presupune:

- Plan de marketing personalizat si bine conturat

- Promovare completa in mediul online si cel offline

- Deschidere completa catre piata imobiliara

- Comision 0% la cumparare

- Analiza comparativa de piata

- Calificarea clientilor

- Feedback permanent din partea clientilor si a colaboratorilor

- Negocierea termenilor de tranzactionare in interesul proprietarului

- Asistenta permanenta

7 beneficii pentru a lucra in regimul de reprezentare exclusiva:

– Plan de marketing personalizat – fiecare proprietate este unică, iar pentru a avea toți posibilii cumpărători este nevoie de o promovare care să pună în evidență avantajele proprietății dvs.

– Analiză comparativă de piață pentru a estima prețul corect –  cu cât prețul cerut este mai apropiat de cel estimat, cu atât șansele de a vinde într-o perioadă scurtă de timp și în cele mai bune condiții financiare posibile cresc.

– Deschidere completă către piața imobiliară – deși veți lucra cu un singur agent, prin sistemul de colaborare implementat veți fi prezent în baza de date a tuturor agențiilor imobiliare din Alba Iulia și nu numai.

– Timpul – cea mai importantă resursă – câștigați timp prin: interacțiunea doar cu clienții importanți și delegarea agentului tău de:

  • * sarcini administrative (certificat de performanță energetică, estras CF, etc),
  • * relația cu banca cumpărătorului,
  • * relația cu notariatul,
  • * relația cu instituțiile din administrația publică locală,
  • * relația cu agenții colaboratori,
  • * actualizarea permanentă a informațiilor promovate,
  • * efectuarea vizionarilor în lipsa dvs.

– Negociere – interesul dvs va fi întotdeauna protejat. Toate acțiunile întreprinse de către agent vor avea acest scop.

 Siguranța tranzacției – vom fi alături de dvs pe parcursul procesului de vânzare/închiriere pentru a ne asigura de succesul tranzacției.

– Agent dedicat

Cu stima,
echipa INTERMEDIA Imobiliare Alba Iulia.De vânzare: 1807 oferte.

De închiriat: 579 oferte.

Apartamente de vânzare în cele mai căutate zone:

Apartamente de închiriat în cele mai căutate zone:

INTERMEDIA ® Alba Iulia - agenție imobiliară, deschisă din 15 Septembrie 1998, oferă o gamă variată de oferte și servicii de intermediere imobiliară.