Cartiere NOI, Vile-CASE Noi, BLOCURI NOI

Dragi Clienti ! ... Ne-am mutat pe str. CLOSCA, Nr.3, Bl. C6, Ap.2, !!! ...din 16.09.2019 va asteptam in noul nostru sediu modern si elegant !

Agentia Imobiliara INTERMEDIA

Despre NOI !


Agentia Imobiliara INTERMEDIA Alba Iulia , este o companie infiintata inca din 2008, specializata in furnizarea serviciilor de intermediere si consultanta imobiliara, intr-o permanenta perfectionare si specializare.

Suntem dedicati si experimentati in Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Apartamente, Vile, Case, Terenuri, Garsoniere, Spatii de Birouri si Comerciale, Hale.


Misiunea noastra


Suntem convinși că educația continuă este cheia succesului, de aceea toți brokerii noștri sunt absolvenți ai școlilor in domeniu.

Ei participă constant la traininguri de specialitate ce au ca scop profesionalizarea în domeniul imobiliar, aducând astfel un plus de valoare serviciilor oferite.

Știm că respectul clienților noștri vine din respectul pe care îl avem față de valorile noastre:


Responsabilitate;


Profesionalism și expertiză;


Construirea de relații bazate pe valori umane și profesionale;


Sinceritate si franchete;


Empatie.


Pe lângă respectul oferit, consideram că siguranta si confidentialitatea într-o tranzactie imobiliară sunt prioritare.


Viziunea noastră


Suntem conștienți de imaginea pe care agențiile imobiliare o au în ochii publicului larg și tocmai această imagine dorim să o schimbăm prin nivelul calitativ al serviciilor prestate de catre noi.

În viziunea noastră serviciul imobiliar nu inseamnă doar intermediere, de aceea oferim clienților noștri și consultanța necesară, pentru a le asigura confort în luarea unei decizii corecte.


NE PLACE SA DEPASIM ASTEPTARILE CLIENTILOR NOSTRII


Contact
Contactati-ne !

Abonare newsletter
Aboneaza-te la newsletter si vei primii cele mai noi informatii si oferte de imobile.