Cartiere NOI, Vile-CASE Noi, BLOCURI NOI

Dragi Clienti ! ... Ne-am mutat pe str. CLOSCA, Nr.3, Bl. C6, Ap.2, !!! ...din 16.09.2019 va asteptam in noul nostru sediu modern si elegant !

Agentia Imobiliara INTERMEDIA

Termeni si conditii de utilizare site.


INTERMEDIA Alba Iulia, este o companie de servicii imobiliare, găzduieşte şi operează site-ul web www.vanzarialba.ro aflat la adresa www.vanzarialba.ro („site-ul web”). Utilizarea site-ului web se face în conformitate cu termenii şi condiţiile de faţă („Termeni de utilizare”). Termenii de utilizare pot fi modificaţi sub orice motiv şi în orice moment, fără o înştiinţare prealabilă. Cea mai recentă versiune a Termenilor de utilizare este disponibilă întotdeauna la adresa www.vanzarialba.ro

Utilizarea site-ului web constituie acordul dumneavoastră privind Termenii de utilizare.

LIMITAREA RĂSPUNDERII

INTERMEDIA Real Estate SRL Alba Iulia îşi rezervă dreptul de a schimba, modifica sau corecta conţinutul site-ului web în orice moment şi fără niciun avertisment. Conţinutul acestui site web are caracter pur informativ. De asemenea, informaţiile de pe site-ul web nu trebuie să reprezinte în mod necesar baza niciunei decizii de investiţii. INTERMEDIA Real Estate SRL nu îşi asumă răspunderea pentru daunele directe, indirecte sau circumstanţiale cauzate de utilizarea conţinutului acestui site web sau legate de conţinutul respectiv, inclusiv în ceea ce priveşte: întreruperea site-ului web; orice defecţiune care afectează site-ul web sau accesul neautorizat pe site-ul web care duce la modificarea informaţiilor conţinute de acesta.

LEGĂTURI CĂTRE ALTE SITE-uri ŞI SURSE WEB

INTERMEDIA Real Estate SRL nu îşi asumă nicio răspundere privind conţinutul sau serviciile oferite de diferite site-uri sau surse externe.

PROPRIETATEA INTELECTUALĂ

Utilizarea în orice scop (inclusiv ca metaetichete pe alte site-uri web) a mărcii înregistrate şi a siglei INTERMEDIA Real Estate SRL şi a tuturor celorlalte mărci înregistrate, mărci şi sigle deţinute de INTERMEDIA Real Estate SRL sau pentru care aceasta este autorizată, înregistrate sau nu, fără acordul scris prealabil al INTERMEDIA Real Estate SRL Alba Iulia este strict interzisă.

Toate materialele de pe site-ul web (inclusiv, dar fără a se limita la texte scrise, desene, schiţe, ilustraţii, fotografii, imagini animate, coloane sonore, sigle, mărci înregistrate), precum şi aspectul şi atmosfera site-ului web sunt şi rămân proprietatea exclusivă INTERMEDIA Real Estate SRL . Aveţi dreptul doar să consultaţi sau, acolo unde este permis, să tipăriţi astfel de informaţii numai pentru uz personal. Este interzisă reproducerea, prin orice mijloace, sau prelucrarea, parţială sau integrală, distribuirea, publicarea, transmiterea, crearea de lucrări derivate, modificarea sau vânzarea materialelor incluse pe site-ul web.

Pentru orice informaţii sau solicitarea acordului cu privire la aspectele legate de proprietatea intelectuală, vă rugăm să ne scrieţi la adresa contact@vanzarialba.ro

Dacă vreo prevedere din acest capitol "Termeni și condiții" este considerată invalidă de către forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi, acestea rămânând în vigoare. Acești "Termeni și condiții" constituie în întregime un acord încheiat între dumneavoastră și INTERMEDIA Real Estate SRL Alba Iulia in privinta utilizarii site-ului www.vanzarialba.ro

Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si INTERMEDIA Real Estate SRL Alba Iulia și reglementează folosirea de către dumneavoastră a serviciilor site-ului vanzarialba.ro

Tot conținutul site-ului (text, grafice, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe și orice alte date) este proprietatea INTERMEDIA Real Estate SRL și/sau a asociaților, partenerilor și/sau furnizorilor săi și este protejat în conformitate cu Legea drepturilor de autor. Combinarea acestora (design-ul) este proprietatea INTERMEDIA Real Estate SRL Alba Iulia , fiind protejată de legile în vigoare. Toate programele folosite pe vanzarialba.ro sunt proprietate a INTERMEDIA Real Estate SRL și/sau a furnizorilor săi de programe și sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

Graficele, emblema, antetul si imaginile de pe vanzarialba.ro nu pot fi folosite in legatura cu produse sau servicii care nu apartin vanzarialba.ro sau INTERMEDIA Real Estate SRL, intr-o maniera care sa creeze confuzie printre clienti sau care sa discrediteze vanzarialba.ro sau INTERMEDIA Real Estate SRL Alba Iulia.

Am citit cele enuntate mai sus si declar ca sunt de acord cu aceste mentiuni.


Ultima ACTUALIZARE : 25 Februarie 2019

Contact
Contactati-ne !

Abonare newsletter
Aboneaza-te la newsletter si vei primii cele mai noi informatii si oferte de imobile.