Cartiere NOI, Vile-CASE Noi, BLOCURI NOI

Dragi Clienti ! ... Ne-am mutat pe str. CLOSCA, Nr.3, Bl. C6, Ap.2, !!! ...din 16.09.2019 va asteptam in noul nostru sediu modern si elegant !

Agentia Imobiliara INTERMEDIA

Politica noastra de Confidentialitate


Politica noastra de Confidentialitate


Stimate client !

Te anuntam ca ne-am aliniat si conformat la toate aspectele prevazute si reglementate de GDPR - REGULAMENTUL (UE) 679/2016 din 27 aprilie 2016 - privind protectia persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulaţie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) si cu aplicabilitate din 25 mai 2018


De aceea incercam să-ți oferim o experiența on-line sigura, prin toate metodele disponibile noua, astfel incat utilizarea acestui site sa nu-ți afecteze viata personala. In acest sens facem tot ce ne sta in putința ca informațiile pe care le introduci in baza noastra de date sa fie folosite doar in scopurile in care ele au fost introduse.


Informarea corectă a utilizatorilor site-ului nostru, este foarte importantă pentru noi, așa că o să-ți explicăm în detaliu, ce fel de date colectăm de la tine, cum le folosim, în ce scop le folosim, cum le protejam, și care sunt drepturile tale în acest sens.


Referitor la ACORD, în contextul colectării, prelucrarii și folosirii datelor tale, am luat toate măsurile tehnice pentru ca tu să ne poți oferi acest acord în deplină cunoștință de cauză, de la prima și până la ultima ta interacțiune cu acest site.


In primul rand trebuie sa sti la ce ne referim cand folosim expresia "DATE PERSONALE" pe care le folosim – orice dată despre o persoană fizică, care poate duce, direct sau indirect, la identificarea persoanei respective. Aici sunt incluse Numele, Număr de Identificare, orice informații despre Localizare, Adresa, Telefon, Email, și orice alt identificator online precum dispozitivul folosit pentru accesarea internetului, adresa IP sau informațiile obținute prin cookie-uri.


Datele cu caracter personal – orice informaţie privind o persoană fizică identificată sau identificabilă.

Prelucrare – orice operaţiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal sau seturi de date cu caracter personal.

Persoana vizată – persoane fizice ale căror date personale sunt prelucrate.

Minor – o persoană fizică cu vârsta sub 18 ani.


INTERMEDIA Real Estate SRL se angajează să iţi protejeze intimitatea ! Contactează-ne la adresa de e-mail: contact@vanzarialba.ro dacă ai întrebări sau neclaritati cu privire la utilizarea datelor tale personale și te vom ajuta cu plăcere.

Prin utilizarea acestui site sau / şi serviciile noastre, esţi de acord cu prelucrarea datelor tale personale aşa cum este descris în această sectiune: Politica noastra de Confidentialitate


Principii de protecţie a datelor tale !

Ne angajam să urmam urmatoarele principii de protecţie si prelucrare a datelor cu caracter personal:


Procesarea este legală, corectă, transparentă. - Activitățile noastre de prelucrare au motive legale. Întotdeauna considerăm drepturile tale înainte de prelucrarea datelor personale. Iti vom furniza informații privind prelucrarea la cerere.

Procesarea este limitată ca scop. - Activitățile noastre de procesare corespund scopului pentru care au fost colectate datele tale personale.

Procesarea se face cu date minime. - Noi colectăm și procesăm doar cantitatea minimă de date personale necesare pentru orice scop.

Prelucrarea este limitată pe o perioadă de timp de. Noi nu vom stoca datele cu caracter personal pentru o perioada mai mare decât este necesar.

Vom face tot posibilul pentru a asigura acurateţea datelor.

Vom face tot posibilul pentru a asigura integritatea și confidențialitatea datelor.


Drepturile tale in contextul datelor !


Iată care sunt drepturile tale în contextul colectării și prelucrării datelor:


1. Dreptul la informare – ceea ce înseamnă că trebuie să ști dacă datele tale personale sunt procesate, ce date sunt colectate, de unde sunt obținute și de ce și de cine sunt prelucrate.

2. Dreptul de acces – ceea ce înseamnă că ai dreptul de a accesa datele colectate de la / despre tine. Aceasta include dreptul tau de a solicita și de a obține o copie a datelor tale personale culese.

3. Dreptul la actualizare/rectificare – ceea ce înseamnă ai dreptul de a solicita rectificarea sau ştergerea datelor tale personale, care sunt inexacte sau incomplete.

4. Dreptul de ștergere – ceea ce înseamnă că în anumite circumstanțe poti cere ca datele tale personale să fie șterse din înregistrările noastre.

5. Dreptul de a restricționa procesarea – adică în cazul în care se aplică anumite condiții, ai dreptul să restricționezi procesarea datelor tale personale.

6. Dreptul de a se opune procesării – adică în anumite cazuri ai dreptul să te opui procesării datelor tale personale, de exemplu în cazul marketingului direct.

7. Dreptul de a se opune prelucrării automate – ceea ce înseamnă că ai dreptul să faci obiecții față de procesarea automată, inclusiv de profilare și să nu facă obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată. Acest drept poate fi exercitat ori de câte ori există un rezultat al profilării care produce efecte juridice care te afectează intr-o mai mica sau mai mare masura.

8. Dreptul la portabilitatea datelor – ai dreptul să obții datele tale personale într-un format adecvat sau, dacă este posibil ca transfer direct de la un procesator la altul.

9. Dreptul de a depune o plângere – în cazul în care refuzăm cererea ta, în baza Drepturilor de Acces, iti vom oferi un motiv de ce. Dacă nu sunteți mulțumit de modul în care a fost tratată solicitarea ta, te rugăm să ne contactezi.

10. Dreptul de ajutor de la autoritatea de supraveghere – ceea ce înseamnă că ai dreptul la ajutorul unei autorități de supraveghere și dreptul la alte căi de atac, cum ar fi solicitarea de despăgubiri.

11.Dreptul de a retrage consimţământul – ai dreptul de a retrage orice acord dat de prelucrare a datelor tale personale.


Drepturile de mai sus nu sunt absolute și există excepții. Pentru orice întrebări în acest sens si nelamuriri, te rugăm să ne trimiți un email pe adresa: contact@vanzarialba.ro


Ce date personale colectam ?

In primul rand colectam datele personale si informațiile pe care ni le-ai furnizat doar cu acordul tău, sau daca ni le-ai trimis deja personal fara sa-ti solicitam asta, consideram acordul tau exprimat.

Aceste date personale le colectam in mai multe feluri prin:

- email, telefon, whatsApp, direct in agentie;

- din siteul propriu "www.vanzarialba.ro" din Sablonul - "Aboneaza-te la newsletter", din Sablonul "Cere detalii despre o Oferta", din Butonul -"+Adauga Anuntul tau" si din Butonul- "Cere Oferta !".

- din alte site-uri online - informatii publice si publicate de tine.

- din presa scrisa si de online - informatii publice si publicate de tine.

Aceasta pot fi: Numele si Prenumele tau, Numarul de Telefon, adresa de E-mail si Poze cu proprietatea oferita spre intermediere imobiliare. – în principal informațiile necesare pentru intermedierea vanzarii, inchirierii sau schimbului proprietatii tale, sau pentru rezolvarea si solutionarea cererii tale pentru una din proprietatiile oferite de noi tie, pentru serviciile de intermediere si/sau ofertarea clienților.

Toate ofertele vor aparea pe site-ul nostru anonimizate, fara date personale. Nimeni nu va sti si nu va cunoaste public Numele, Telefonul sau Email-ul furnizat de tine, fara acordul si consimtamantul tau, ele fiind pastrate in conditii de maxima siguranta, confidentialitate si protectie informatica.


Informaţii colectate automat despre tine !

* Informatii cu caracter public. - Este posibil sa colectam informatii cu caracter public despre tine de pe site-urile publice de vanzari on-line, de publicitate on-line, de presa on-line sau siteuri de socializare unde ti-ai postat diverse anunturi privind Cererea sau Oferta ta de vanzare, cumparare, schimb sau inchiriere imobiliara.


Cum folosim datele tale personale ?

Folosim datele tale, doar dacă avem acordul tău, în mai multe feluri, în funcție de natura lor. Mai jos am detaliat toate tipurile de date pe care le colectăm și cum le folosim ulterior:

Adresa de email.

În cazul în care ne-ai furnizat adresa ta de email, o vom folosi pentru a-ți trimite emailuri de informare cu privire la ofertele noastre, produsele și serviciile noastre, dar și la articolele și informarile pe care le publicăm periodic pe acest site si site-urile partenerilor nostri;

Nu suntem adeptii spamurilor ! Deci nu folosim si nu promovam spamurile.

Adresa de e-mail o folosim si pentru a-ăi raspunde email-urilor trimise de tine din site-ul nostru, pentru oferte imobiliare detaliate, pentru ofertare, pentru programari de vizionare, pentru corespondenta necesara dintre noi si tine, pentru tot ce este necesar ca tu sa fi informat corect si la timp.

Numele si Prenumele.

În cazul în care ne-ai furnizat Numele si Prenumele, folosim aceste date pentru a personalizarea email-urilor pe care le primești de la noi. Platforma pe care o folosim pentru email marketing, ne permite personalizarea pe baza datelor furnizate de abonați; De asemenea, acolo unde e cazul, folosim aceste date pentru a încheia contractul care stabilește participarea ta, pentru introducerea ta in baza noastra de date CRM, pentru a detalia CEREREA sau OFERTA ta;

Numarul de Telefon.

În cazul în care ne-ai furnizat Numărul de Telefon, folosim aceste date pentru a te putea contacta rapid, pentru a-ti comunica ofertele si cererile clientiilor nostri, pentru ofertarea imobiliara concreta, pentru stabilirea detaliilor privind intalnirea cu tine, pentru programarea vizionarii proprietatii tale, pentru stabilirea detaliilor de intermediere imobiliara, pentru programarea vizionarilor cu potentiali clienti, pentru stabilirea detaliilor si a orelor de vizitare a proprietatii tale , pentru a te informa cu privire la locurile de desfășurare a evenimentelor sau modificările de ultim moment aparute în programul acestora;

Datele despre browser/IP/dispozitiv.

În cazul în care ai fost de acord să colectăm detaliile despre Browser, IP, Dispozitiv, folosim aceste date pentru a determina cum folosești site-ul nostru, scopul fiind să facem schimbările necesare pentru ca tu să găsești mai ușor informațiile pe care le cauți;

CONCLUZIE:

Am luat toate măsurile tehnice pentru a nu fi obligat să ne furnizezi nici un fel de date personale (totul este opțional) , dar e bine de știut că fără ele e posibil ca anumite părți din site să nu funcționeze corect, să nu putem colabora, sau să nu te putem anunța cu privire la serviciile si ofertele noastre de care ai putea fi interesat.

* Noi procesam datele tale personale pentru a ne indeplini obligatiile care decurg din lege si / sau pentru a folosi datele tale personale pentru optiunile prevazute de lege.

* Ne rezervăm dreptul de a anonimiza datele personale adunate și de a utiliza astfel de date. Vom folosi datele în afara domeniului de aplicare al prezentei Politici numai atunci când este anonimă.

* Salvăm informațiile dvs. de facturare și alte informații culese despre dvs. atât timp cât este necesar în scopuri contabile sau alte obligații care decurg din termene legale, dar nu mai mult de perioada maxima de prescriptie prevazuta de legile in vigoare.

* Am putea procesa datele personale pentru alte scopuri care nu sunt menționate aici, dar sunt compatibile cu scopul original pentru care au fost colectate datele. Pentru a face acest lucru, ne vom asigura că: legătura dintre scopurile, contextul și natura datelor personale este adecvată pentru procesarea ulterioară;

* Prelucrarea ulterioară nu-ti va afecta interesele.

* Nu vindem si nici nu instrainam datele tale personale tertilor !!!

* Te vom informa si notifica de fiecare data despre orice procesare și scopuri ulterioare.


Cine altcineva are acces la datele personale ?

Nu utilizam datele dvs. personale in relatia cu companii terte, parteneri sau alte persoane din exteriorul companiei.

Nu vom dezvălui datele tale personale terților sau institutiilor publice decat atunci când suntem obligați din punct de vedere legal să facem acest lucru. Am putea dezvălui datele tale personale unor terțe părți dacă v-ați dat acordul sau dacă există alte motive legale pentru aceasta.


Cu cine partajam datelor personale ?

Oferim servicii care se bazează pe încrederea clienților și a potențialilor clienți, iar siguranța datelor personale este esențială pentru noi si clientii nostri.

Singurele entităti care au acces la datele utilizatorilor acestui site sunt furnizoriisi colaboratorii cu care colaborăm în baza unor contracte ce conțin clauze de confidențialitate, fără de care nu ne-am putea desfășura activitatea și, în cazuri excepționale și doar pe baza unor cereri oficiale, instituțiile publice care aplică legea în România.

Singurele date despre utilizatorii acestui site, la care terțe părți au acces, sunt agregate și anonimizate – pe baza cărora utilizatorii nu pot fi identificați.


Cum putem securiza datele tale ?

Facem tot posibilul pentru a-ți păstra datele personale în siguranță.

Utilizăm protocoale sigure pentru comunicare și transfer de date (cum ar fi HTTPS). Folosim anonimizarea și pseudonimizarea acolo unde este potrivit. Monitorizăm sistemele noastre pentru posibile vulnerabilități și atacuri.

Chiar dacă încercăm tot ce ne sta in putinta, nu putem garanta securitatea informațiilor. Cu toate acestea, ne angajam să notificam autoritățile competente privind încălcările protectiei datelor. De asemenea, te vom anunța dacă există o amenințare la adresa drepturilor sau intereselor tale. Vom face tot ce putem în mod rezonabil pentru a preveni încălcarea securității și pentru a asista autoritățile în cazul în care vor apărea încălcări.


Politica fata de minori

Nu intenționăm să colectăm cu bună știință informații de la minori. Nu vizăm minorii ca potentiali beneficiari ai serviciilor noastre.


Politica de Cookie-uri :

Situl nostru foloseste si utilizează cookie-uri !

Poți elimina modulele cookie stocate în computerul tau prin setările browserului.

În mod alternativ, poți controla anumite module cookie terță parte utilizând o platformă de îmbunătățire a confidențialității.

Utilizăm: - Google Analytics - pentru măsuratori si contorizari trafic pe site-ul nostru. Google are propria politică de confidențialitate pe care o puteți consulta la: ..Aici... . Dacă doresți să renunți la urmărirea de către Google Analytics, accesează pagina: Google Analytics.


Modificări in politica de confidențialitate.

Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate.

Ultima modificare a fost făcută pe 18 mai 2018.


Dezabonare de la newsletter ?

În cazul în care avem acordul tău, îți vom trimite, prin email, mesaje de marketing cu scopul de a te informa despre ofertele imobiliare noi aparute, despre noi oportunitatiile imobiliare, despre ofertele primite de la clientii interesati de proprietatea ta.

Te poți dezabona de la newsletter în orice moment, folosind una dintre metodele de mai jos:

Prin click pe link-ul de dezabonare din orice newsletter primit deja de la noi;

Prin trimiterea unui email către noi la contact@vanzarialba.ro, în care să soliciți dezabonarea.

În oricare dintre cele două situații, ne vom asigura că nu vei mai primi mesajele noastre de marketing prin email. Orice solicitare în acest sens va fi rezolvată în maxim 48h de la primire.

Cum ne poți contacta ?

În cazul în care îți putem oferi orice fel de informații cu privire la produsele și serviciile noastre, la felul în care colectăm și utilizăm datele tale personale, sau pentru a solicita o modificare a consimțămantului tău, te rugăm să ne trimiți un E-mail pe adresa: contact@vanzarialba.ro


INTERMEDIA Real Estate SRL

Adresa:           Alba-Iulia, B-dul. REVOLUTIEI 1989, Nr.49A, BL. A5, Ap.1, parter, Alba, Romania, 510077

Nr. Inr. ONRC:   J01/840/2008,       C.U.I 24148773

Secretariat:     Tel./Mobil: 0756-33.44.30       Fax.: 0258-832745,  

Tel. Agenti:      0756-33.44.31,     0756-33.44.32     0756-33.44.33   0756-33.44.34

Email:             contact@vanzarialba.ro         www.vanzarialba.ro


RECLAMATII si SUGESTII :      0756-33.44.34,     Manager Agentie INTERMEDIA Alba Iulia


Program de lucru:     Luni - Vineri: 09 - 18

Ne gasesti si pe pagina noastra de Facebook la adresa: www.facebook.com/vanzarialba





Iti multumim ca ne-ai vizitat site-ul: www.vanzarialba.ro sectiunea Politica noastra de Confidentialitate

Prin utilizarea acestui site sau/şi serviciile noastre, esţi de acord cu prelucrarea datelor tale personale aşa cum este descris în această sectiune: Politica noastra de Confidentialitate



Contact
Contactati-ne !

Abonare newsletter
Aboneaza-te la newsletter si vei primii cele mai noi informatii si oferte de imobile.