Cum să găsești locuința de vis pe care o cauți

Stiri imobiliare - Alba Iulia

Cum să găsești locuința de vis pe care o cauți

Sursa:  www.wall-street.ro detalii si articol integral pe www.wall-street.ro/articol/Real-Estate/284797/cum-sa-gasesti-locuinta-de-vis-pe-care-o-cauti.html
25.01.2023
 - articol imobiliar precedent:  - De ce este necesara consultarea unui agent imobiliar inainte de a face o tranzactie imobiliara


Casa de vis poate că sună ca un clișeu, dar adevărul este că foarte mulți dintre noi avem o imagine mentală, mai mult sau mai puțin formată, despre spațiul în care am prefera să ne trăim fiecare zi. Diferența dintre cei care ajung să trăiască acest vis zi de zi și cei care se mulțumesc cu ceea ce au este legată mai degrabă de procesul de căutare.

Definește ce înseamnă o locuință de vis
Dacă această locuință mult visată există doar în imaginația ta și nu ești dispus să îi dai o formă concretă, va fi destul de greu să o și găsești. Așadar, adoptă o atitudine ceva mai serioasă și trasează niște puncte generale. Unde să se afle, la ce facilități trebuie să-ți ofere acces, câte camere să aibă, cât să te coste pe lună întreținerea, la ce vrei să aibă vedere și așa mai departe.

Ascultă și de nevoi

Casa din visul tău nu ține cont de nevoile din lumea reală, dar cea în care îți vei duce traiul trebuie să se adapteze la ce se întâmplă de fapt în realitate. Poate că-ți dorești piscină pe acoperiș, dar asta înseamnă că nu vei avea destule camere pentru toți membrii familiei.
Aceasta este faza în care trebuie să decizi nu doar ce-ți dorești, ci și ce ai nevoie. Chiar dacă în imaginația ta nu există compromisuri, în lumea reală câteva vor fi totuși necesare. Poate că-ți dorești o casă în mijlocul câmpului, dar cum vei mai ajunge la muncă de acolo?

Decide asupra bugetului

.........................

Apelează la specialiști

Cât de bine cunoști piața imobiliară? Știi ce este un certificat energetic? Ești dispus să te familiarizezi cu o mulțime de informații noi? Dacă da, te poți pune pe treabă! În caz contrar, cel mai ușor va fi să găsești persoane care să caute locuința ideală pentru tine. ... articol intreg pe www.wall-street.ro

Sursa:  www.wall-street.ro/articol/Real-Estate/284797/cum-sa-gasesti-locuinta-de-vis-pe-care-o-cauti.html

Cum să găsești locuință de vis pe care o cauți




 INTERMEDIA imobiliare - o echipă tânără, dinamică si serioasa de agenți imobiliari profesioniști.

     
    De 24 ani facem imobiliare in Alba Iulia.


    Suntem parteneri de cursa lunga deschiși spre o colaborare reciproc avantajoasă oferindu-va asistență imobiliara profesionistă pe întreg procesul de vânzare-cumpărare-inchiriere a oricarei proprietati imobiliare.
Vă oferim o gama completă de oferte și servicii imobiliare:
 - închirieri și vânzări Apartamente Aba Iulia si Garsoniere Alba Iulia
 - Vile si case si terenuri Alba Iulia
 - Spatii comerciale Alba Iulia, spatii birouri Alba Iulia, spatii industriale Alba Iulia
 - Ansambluri rezidentiale Alba Iulia, Apartamente blocuri noi Alba Iulia, Case noi Alba Iulia, Case de inchiriat Alba Iulia .

   Suntem implicați și dedicați total în fiecare tranzacție, atenți la fiecare client și responsabili cu fiecare proprietate in parte.

   De 25 ani !!! ... facem imobiliare împreuna !
 

De vânzare: 1808 oferte.

De închiriat: 580 oferte.

Apartamente de vânzare în cele mai căutate zone:

Apartamente de închiriat în cele mai căutate zone:

INTERMEDIA ® Alba Iulia - agenție imobiliară, deschisă din 15 Septembrie 1998, oferă o gamă variată de oferte și servicii de intermediere imobiliară.