De ce este necesara consultarea unui agent imobiliar inainte de a face o tranzactie imobiliara

Stiri imobiliare - Alba Iulia

     De ce este necesara consultarea unui agent imobiliar inainte de a face o tranzactie imobiliara ?

    25.12.2022 - articol imobiliar precedent:  - Constructiile imobiliare in Alba Iulia la vremuri de covid si reglementari urbanistice noi  

     Te-ai intrebat si inca te intrebi de ce ai face asta ?

     In primul rand un agent imobiliar profesionist are experiența, expertiza și educația necesară pentru a putea lucra în numele tău și pentru a obține rezultate cu mult mai bune decât tine dacă ai vrea să vinzi sau să cumperi un imobil pe cont propriu.

    Deci:  un agent imobiliar specializat cunoaște istoricul tranzacțiilor în zona în care activează: câte locuințe și tipul acestora, respectiv toate imobilele din zona respectiva, tipurile, suprafetele acestora, problemele constructive ale blocurilor, avantajele si dezavantajele acestora si nu in ultimul rand preturile reale de tranzacționare, valoarea de piață si când este cea mai bună perioadă în care să vinzi, să cumperi sau să închiriezi.

      * Agentul imobiliar este pozitionat si specializat pe zone și suburbii mai ales in orasele foarte mari sau împărțiți și pe domenii de specializare respectiv vânzare-cumpărare sau chirie.

      * Agentul imobiliar profesionist te ajuta sa vizionezi mai multe proprietăți listate pe piață care corespund cerințelor și nevoilor tale.

      * Agentul imobiliar are acces la baza de date cu imobile si va găsi mult mai repede si profesionist imobilul perfect si astfel poate face cea mai bună alegere pentru tine.

      * Agentul imobiliar colaboreaza cu intreaga sa echipa si colaboratorii sai pentru a gasii oferta necesară si potrivita tie.

      * Agentul imobiliar profesionist îți salvează timp și face astfel încât întregul proces de vânzare-cumpărare să decurgă cât mai ușor.

      * Agentul imobiliar va filtra toate discuțiile telefonice inutile și va stabili doar întâlniri pentru vizionarea imobilului doar cu persoane interesate si care se icalifica pentru acest lucru.

      * Agentul imobiliar îți va salva timpul tau pretios si prin filtrarea proprie îți va arăta doar imobilele care corespund necesităților tale.

      * Agentul imobiliar, te scuteste de mult efort, energie pierduta inutil, de timp si nervi.

     * Agentul imobiliar profesionist este un foarte bun negociator și cunoaște foarte bine tehnicile de vânzare, nu se implică emoțional în timpul negocierilor obtinand cel mai bun preț posibil pentru toate partiile implicate.

     * Agentul imobiliar profesionist cunoaște întregul proces și are abilitățile necesare de evaluare a bunului imobil la justa valoare cât și cunoștințe referitor la tot ce ține de perfectarea actelor (Cadastru, Fisc, Notar, Bancă).

      * Agentul imobiliar profesionist  îți va oferii consultanța necesară, asistența juridică deplină pentru realizarea si finalizarea tranzacției imobiliare.

     In concluzie, vânzarea sau cumpărarea unui imobil necesită cunoștințe specifice tranzacțiilor imobiliare, cunostiinte si abilitati pe care doar un agent imobiliar profesionist le are..

     INTERMEDIA imobiliare - o echipă tânără, dinamică si serioasa de agenți imobiliari profesioniști.
     
    De 24 ani facem imobiliare in Alba Iulia.


    Suntem parteneri de cursa lunga deschiși spre o colaborare reciproc avantajoasă oferindu-va asistență imobiliara profesionistă pe întreg procesul de vânzare-cumpărare-inchiriere a oricarei proprietati imobiliare.
Vă oferim o gama completă de oferte și servicii imobiliare:
 - închirieri și vânzări Apartamente Aba Iulia si Garsoniere Alba Iulia
 - Vile si case si terenuri Alba Iulia
 - Spatii comerciale Alba Iulia, spatii birouri Alba Iulia, spatii industriale Alba Iulia
 - Ansambluri rezidentiale Alba Iulia, Apartamente blocuri noi Alba Iulia, Case noi Alba Iulia, Case de inchiriat Alba Iulia .

   Suntem implicați și dedicați total în fiecare tranzacție, atenți la fiecare client și responsabili cu fiecare proprietate in parte.

   De 25 ani !!! ... facem imobiliare împreuna !
 

De vânzare: 1808 oferte.

De închiriat: 579 oferte.

Apartamente de vânzare în cele mai căutate zone:

Apartamente de închiriat în cele mai căutate zone:

INTERMEDIA ® Alba Iulia - agenție imobiliară, deschisă din 15 Septembrie 1998, oferă o gamă variată de oferte și servicii de intermediere imobiliară.